• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Accept the Challenge

Accept the Challenge

Pentru o zi, zona din fața stadionului a fost tranformată într-o adevărată bază sportivă. Sibiu Challenge a oferit iubitorilor de sport, sâmbătă, 8 iunie,  cadrul perfect pentru a practica sportul favorit. Părinți, copii şi tineri au acceptat provocarea lansată de organizatori şi în ciuda vremii ploioase au ieşit să facă mişcare.

Au fost amenajate 20 de zone, fiecare spațiu de joacă fiind coordonat de personal specializat.  Chiar şi cei mai puțin experimentați au primit sfaturi şi indicații din partea instructorilor. Cei mai bine pregătiți s-au înscris la competițiile organizate pe diverse discipline sportive, spiritul sportiv fiind perfect îmbinându-se perfect cu cel competitiv.

Studenții sibieni luat parte în număr mare la eveniment. Iată ce ne spune Păcurar Timotei, student în anul III la Jurnalism, câştigător al probei de mountain-bike:  "Este bine că se organizează în Sibiu astfel de evenimente sportive. Nu am privit cursa de mountain bike ca pe o competitie şi nici nu mi-am propus locul I. Plăcerea de a pedala este mai presus de clasamente şi obiective  iar dacă am reusit să termin pe locul intâi a fost cu atât mai bine. Nu  mi-am privit adversarii ca pe nişte inamici ci doar ca pe nişte parteneri de plimbare, iar acest eveniment a fost exact lucrul de care aveam nevoie pentru a mă detaşa puțin de stresul şi nebunia din această perioadă, fiind ocupat cu pregătirea examenului de licență." Mişcare, energie, competiție – asta a însemnat a doua ediție a Sibiu ChallengeDay. Felicitări organizatorilor şi mai ales participanților! 

Carmen Diana Mătea

Poze atasate
Accept the Challenge
Accept the Challenge
Accept the Challenge
Comentarii