• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Alimentele viitorului, imaginatie si design

Alimentele viitorului, imaginatie si design

Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului a fost partener pentru al treilea an consecutiv al "Târgului Internaţional pentru Industria Alimentară - INDAGRA FOOD", organizat la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, în perioada 29 octombrie-2 noiembrie 2014.

Facultatea sibiană a participat cu un stand de prezentare a programelor de studiu şi de cercetare, iar cadrele didactice şi studenții au susținut prezentări ştiințifice pe tema "Alimentele viitorului - imaginație şi design".

Acţiunea a fost sprijinită de "Asociaţia Specialiştilor de Industrie Alimentară" din România din învăţământ, cercetare şi producţie ASIAR - Filiala Sibiu, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, Patronatul Român din Industria de Morărit, Panificaţie şi Produse Făinoase, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, Asociaţia Operatorilor din Agricultura Ecologică.

Loredana Muntoiu

 

Comentarii