• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Antreprenor 2.0 Investeşte în oameni

Antreprenor 2.0 Investeşte în oameni

Fundaţia Post-Privatizare (FPP) în parteneriat cu Impact Net Business SRL, Inovativ Consult SRL şi Underclick.ro a organizat Conferinţa Regională de la Sibiu, în cadrul proiectului  "Antreprenor 2.0", la hotel Ibis.

Proiectul urmăreşte dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc prin crearea unei reţele de antreprenori:  "Ne dorim ca, prin intermediul unor serii de evenimente în întreaga ţară, antreprenori sau viitori antreprenori să înveţe de la antreprenori de succes, specialişti sau antreprenori locali cum îşi pot îmbunătăţi ideea de afacere şi cum o pot transforma într-un business sustenabil.", a declarat unul dintre organizatori.

Participarea în cadrul proiectului e gratuită, "Antreprenor 2.0", ID 49068, fiind un program cofinanţat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea resurselor umane 2007-2013  "Investeşte în oameni!".

"Antreprenor 2.0" se adresează managerilor, antreprenorilor şi potenţialilor antreprenori care doresc să obţină mai multe de la ei şi de la organizaţiile din care fac parte, folosind avantajele domeniului online, rezultatul fiind acela că organizaţia respective devine mai eficientă şi mai eficace. Prima etapă constă în realizarea unor platforme de informare locală şi naţională, a doua etapă constă în furnizarea unui program de antreprenoriat desfăşurat în mediul real şi virtual, iar ultima etapă reprezintă oferirea de sprijin concret pentru 24 de afaceri începute în cadrul proiectului, ca urmare a dezvoltării capacităţii antreprenoriale a participanţilor.

Cel care a deschis conferinţă a fost Ciprian Stavar, "Omnipaste", urmat de Peter  Barta, cel care conduce Fundaţia Post-Privatizare şi tot cel care a definit programul  "Antreprenor 2.0" ca fiind  "un pas în schimbarea ecosistemului antreprenorial românesc", iar despre instrumentele online de business dedicate antreprenorilor a vorbit Marius Dănescu, "Office 365 Product Manager- Microsoft România".

În cadrul conferinţei, au mai preluat cuvântul Alexandru Danciu, Lucian Todea, Tiberiu Mitrea, Mihail Pricop, fiecare dintre ei reprezentând exemple de succes în lumea antreprenorilor.

Andreea-Elena Barbu

 

Comentarii