• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Atelierul digital, o oportunitate pentru tineri

Atelierul digital, o oportunitate pentru tineri

"Atelierul Digital" a strâns în Aula Magna a Facultăţii de Medicină "Victor Papilian",  marți, 22 noiembrie, peste 90 de studenți interesați de marketing-ul online, dar şi de dezvoltarea competențelor online.

Evenimentul a fost destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 35 de ani şi a fost susținut de Anabela Luca, unul din puținii traineri acreditați Google, Managing Director şi Online Marketing Consultant, trainer la AdLemonade şi de Radu Tiliță de la Fundația Leaders.

Prorectorul Universității "Lucian Blaga", prof. univ. dr. Livia Ilie, a vorbit despre noile tehnologii, care ne dezvoltă atât pe plan personal cât şi profesional: "Tehnologiile digitale şi internetul transformă economia şi societatea în care trăim. În acest context, este esențial ca tinerii să cunoască şi să înțeleagă impactul pe care noile tehnologii şi media digitale îl au asupra lor, atât pe plan personal cât şi profesional. Dorim să îi sprijinim pe studenții noştri să îşi dezvolte competențele digitale şi să exploreze oportunitățile oferite de tehnologiile digitale, astfel încât să se poată adapta mai uşor exigențelor din piața muncii, să răspundă provocărilor acesteia şi, în acelaşi timp, să îşi descopere şi şă îşi pună în valoare potențialul pentru o lume mai bună".

Fiecare participant la curs poate, ulterior, să aprofundeze noțiunile acumulate accesând o platformă online, iar după susţinerea unor teste poate obține o diplomă atestată Google şi IAB Europe (Interactive Advertising Bureau), recunoscută de toți angajatorii din Europa.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Leaders cu susținerea Google România, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Digital Leaders şi EduHub.

Cristi Ninu

 

Comentarii