• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Avrigul, scenă internatională de teatru!

Avrigul, scenă internatională de teatru!

Pentru a doua oară Avrigul s-a aflat pe harta Festivalului de Teatru Sibiu. Spectacolul a început în 8 iunie, cu fanfara şi majoretele din Stara Wies-Polonia. De la sala de sport a Liceului "Gheorghe Lazăr",  până la Reşedinţa de vară a baronului Samuel von Brukenthal, reprezentaţia fanfarei şi a majoretelor au încântat spectatorii.

Spectacolul a continuat în următoarea zi cu Orchestra Veselă "La Racchia" din Vejano-Italia, care au urmat acelaşi traseu.

Următoarea reprezentaţie a fost susţinută de Cimpoierii Scoţieni "Reading Scotish" care şi-au desfăşurat reprezentaţia pe fundalul piesei, "Amazing grace", interpretată de singurul personaj feminin din trupă.

Maria Grancea, bibliotecară şi organizatoare declara pe un site de socializare faptul că toţi copiii care au asistat la spectacol au primit acadele cumpărate de către oaspeţii scoţieni, special pentru ei.

Festivalul s-a încheiat prin reprezentaţia Aruncătorilor de steaguri de la Rioni de Cori.

FITS 2013 a avut loc la Avrig, cu sprijinul Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu, Consiliului Local Avrig, Bibliotecii Orăşeneşti şi Centrului de Informare Turistică Avrig.

Raluca Sopa

 

Poze atasate
Avrigul, scenă internatională de teatru!
Avrigul, scenă internatională de teatru!
Avrigul, scenă internatională de teatru!
Comentarii