• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Boboc ULBS

Boboc ULBS

Într-o atmosferă de Hollywood şi jucând rolul unor personaje celebre - aşa şi-au făcut apariția bobocii de la Facultatea de Ştiințe la Balul bobocilor. Cele şase perechi participante au fost nerăbdătoare  să îşi arate potențialul şi să se întreacă  pentru titlul de Miss şi Mister Boboc.

Pe parcursul a trei ore, perechile au trecut printr-o serie de probe care le-au pus la încercare talentul, creativitatea, spontaneitatea cât şi stăpânirea de sine. Nu a lipsit proba de talent şi proba de dans.

Momentele artistice dintre probe au întreținut atmosfera. Spectacolele de dans modern oferite de ,,Sibiu Studio Dance’’, demonstrațiile de gimnastică aerobică sau prezentarea de modă cu tema ,,inedit şi neconvențional’’, au fost savurate de public.

Loredana Ciurga, membră a comitetului de organizare ne-a declarat: ,,Balul a fost un adevărat succes! Părerea profesorilor şi a publicului îmi confirmă afirmația! Vreau să felicit toți concurenții, organizatorii şi nu în ultimul rând pe Miss şi pe Mister Boboc 2013 - Facultatea de Ştiințe. Spectacolul s-a dovedit a fi unul pe placul tuturor celor prezenți."

După încheierea celor 7 probe, juriul a deliberat şi a hotărât decernarea titlului de Mister Daniel Conțiu şi Miss Janina Bănică.               

Dragoş Cotîrlea

 

Facultatea de Inginerie

Tematica balului a fost una cu specific popular: "Underground Folclor", iar invitat special a fost Maximilian- cântăreț român de muzică hip hop.

Titlul de Miss a fost adjudecat de Anisiea Geanina-Ioana, iar cel de Mister i-a revenit lui Midi Lucian-Gabriel.

După cum ne-a declarat Buzea Cristian, preşedintele Asociaţiei Studenţeşti SOLIDUS, student în anul patru la specializarea Ingineria Sistemelor Multimedia, acesta a  fost balul la care au luat parte cele mai multe persoane, clubul fiind umplut până la refuz. Între probe, spectatorii s-au putut bucura de mai multe momente artistice, majoritatea fiind susţinute de studenţii de la Inginerie. Printre momente s-au numărat: spectacol de magie, interpretări vocale, spectacol de lumini, dansuri populare, dar şi tombole pentru studenţi.

Singurul minus a fost cauzat de către conducerea clubului, din cauza cărora, balul a început mai târziu de ora anunţată. "Din păcate, clubul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor noastre, nefiind capabil să găzduiască un astfel de spectacol", a menţionat Buzea Cristian.                             

Anda-Maria Mircevi

Adina Ostafi

 

 

Facultatea de Medicină

Facultatea de Medicină  "Victor Papilian" a început integrarea studenţilor de anul I în comunitatea studenţească prin organizarea primului balul al bobocilor.

Miercuri, 13 noiembrie, a avut loc "Balul Bobocilor Medicinişti", organizat de SSMH (Societatea Studenţilor Medicinişti Hipocrates). Participanţii au fost 14 boboci curajoşi care au avut parte de provocări precum proba de prezentare, proba practică şi momentul artistic.

Gabriela Ielciu şi Dan Boariu au încântat publicul prin naturaleţea de care au dat dovadă şi, drept urmare, au fost aleşi Miss şi Mister Medicină 2013.

Gabriela defineşte acest concurs ca fiind o adevărată experienţă: "Eu am tratat Balul Bobocilor ca pe un spectacol, nu m-am prea gândit la el ca la un concurs. Personal, m-a interesat mai mult desfăşurarea acţiunii decât deznodământul."

Dan ne-a mărturisit că "într-un fel m-am aşteptat să câştig, dar, la urma urmei, într-un concurs nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Am avut puţine emoţii la început. Carisma este calitatea care mi-a oferit un avantaj în faţa celorlalţi."

Miss şi Mister Popularitate au fost aleşi online,  pe pagina de Facebook,  iar cei mai apreciați au fost Natheer Sliman şi Tudor Ionela.

Momentul cel mai aşteptat de toţi studenţii a fost apariţia artistei Anda Adam şi a trupei sale de dans.         

Andreea Elena Barbu

 

Departamentul de Jurnalism şi Relații Publice

  

Câteva dintre cele mai faimoase cupluri ale tuturor timpurilor, au fost prezente marţi, 26 noiembrie 2013, la Balul Bobocilor de la Jurnalism şi Relaţii Publice. Distracţia a început la ora 20:00, cu emoţii din partea organizatorilor şi mai ales ale participanţilor. Toţi cei prezenţi la bal, au urmărit cu mare interes probele gândite special pentru boboci.

Titlurile de Miss şi Mister, au fost alese de juriul format din profesori, sponsori şi reprezentanta studenţilor din anul 3. Câştigătorii au fost Corina Decuseară şi Robert Andrei Gociman, care i-au interpretat pe Marilyn Monroe, respectiv pe Marc Antoniu. Au mai fost acordate şi titlurile de Miss şi Mister Popularitate, titluri alese de public, care au fost câştigate de Corina Decuseară şi Andrei Maier.

Câştigătorii ne-au măr-turisit că au avut emoţii, dar că acestea au încetat odată cu începerea probelor, iar că cel mai important este că s-au distrat împreună. După încheierea probelor şi aflarea câştigătorilor, distracţia a continuat în aceleaşi tonuri vesele.

Andreea Runceanu

 

 

Facultatea de Științe Economice

Studenții Facultății de Științe Economice au organizat Balul Bobocilor, dorind să păstreze vie tradiția învățată încă din liceu. Evenimentul a fost unul de succes, plin de muzică bună, veselie şi, bineînțeles, participanți care mai de care mai frumoşi şi mai entuziaşti.

Balul a avut loc în data de 18 noiembrie. Clubul Liquid, a fost gazda petrecerii, având un public numeros şi totodată receptiv.

Ca în fiecare an, bobocii au fost supuşi unor probe care le-au testat atât ingeniozitatea cât şi talentul. Desemnarea câştigătorilor a fost momentul cel mai mult aşteptat de către public, asfel ca în aplauzele tuturor celor prezenți, studenții Ciucur Ana şi Iulius Dorian au fost desemnați Miss şi Mister Boboc 2013. Spre finalul serii, invitatul special, nimeni alta decât Delia Matache, a reuşit să ofere un show care a ridicat în picioare întreaga sală.                      

Andrei Ciocan

 Facultatea de Drept

Facultatea de Drept "Simion Bărnuțiu" din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu, a organizat joi, 21 noiembrie balul bobcilor,găzduit de restaurantul Grand Hotel.

Acesta a fost singurul bal studențesc din acest an,organizat într-un cadru mai deosebit,întrucât cei aproape 200 de participanți s-au bucurat de masă festivă.Tema evenimentului a avut la bază modernul şi tradiționalul,motiv pentru care şi muzica aleasă a variat între muzică populară şi uşoară.

Printre probe s-au enumerat: recunoaşterea unor melodii, prezentarea portului popular,dans modern şi popular precum şi o probă de degustare. Participanții au avut emoții la început, însă pe parcurs, acestea s-au diminuat, devenind chiar constructive. Confruntarea dintre perechi a fost puternică, iar câştigătorii au fost desemnați printre aplauze. Denisa Nicoleta Bordean, câştigătoarea Miss, a mărturisit că nu se aştepta să fie nominalizată: "Nu credeam că voi câştiga. Toate participantele s-au descurcat foarte bine." Pe de altă parte, Răzvan Botezatu, nominalizat la titlul de Mister, a adăugat că nu a participat pentru a câştiga ci "pentru a mă distra şi lega prietenii. A fost o experiența minunată pe care aş repeta-o."

 

Elena Andrei

Mădălina Micu 

 

Poze atasate
Boboc ULBS
Boboc ULBS
Boboc ULBS
Boboc ULBS
Boboc ULBS
Comentarii