• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Buzz!Camp, un pas sigur pentru o carieră de succes!

Experiența este foarte importantă în zilele noastre, iar cel mai bun mod pentru o fructuoasă dezvoltare personală şi profesională  este să învățam de la cei care poartă un bagaj bogat de cunoştințe în domeniul pe care dorim să-l îmbrățişăm.

Ajuns la cea de-a 11 ediție, evenimentul național de dezvoltare personală şi orientare în carieră, Buzz!Camp vine şi de această dată să impulsioneze tinerii studenți  pentru a păşi cu brio pe drumul succesului. Având ca principal obiectiv sprijinirea tinerilor cu potențial, Buzz!Camp oferă o serie de conferințe cu teme variate din cele mai vaste domenii de activitate, bazate pe dezvoltarea profesională şi orientarea în cariera, îmbinate armonios cu interesele participanților.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate deosebită pentru cei interesați să investească timp în dezvoltarea lor, prin faptul că este posibilă interacțiunea cu angajatorii preferați  dispuşi să răspundă la întrebările  legate de avântul profesional, oameni ce au ajuns deja mari în domeniul lor.

  Maratonul Buzz!Camp din acest an începe energic  pe 18 martie, în Sibiu. Evenimentul ce va avea loc în incinta Hotelului Continental Forum îşi propune să aducă în faţa participanţilor specialişti remarcabili, care vin să împărtăşească tinerilor din cunoştințele lor şi să le ofere acestora sfaturi utile. Astfel la acest eveniment vom avea deosebita ocazie să îi ascultam pe Cristian Stanca- actor al Teatrului Național "Radu Stanca", Sibiu şi pe Ciprian Drăghici- jurnalist şi voluntar în Sibiu.

Studenții, masteranzii sau proaspeții  absolvenți, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani, curioşi să afle despre mediul organizațional din România sau să lucreze într-o companie de top, dornici de a dobândi informații noi sau de a aprofunda unele teme cunoscute, sunt aşteptați să aplice pentru acest eveniment, iar  300 dintre cei mai buni vor putea participa .

Oameni deosebiti,  cunoştințe şi abilități  noi, oratori de excepție, conferințe, workshop-uri de calitate, concursuri, sesiuni de "fotolii de consiliere", atuuri în cariera - sunt doar câteva dintre elementele atractive oferite de Buzz!Camp.

Eu m-am înscris. Dar tu?                                                          

Corina Decuseară

Comentarii