• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

BUZZ!Camp vine în sprijinul carierei tale

BUZZ!Camp vine în sprijinul carierei tale

"Get ready for success!". Acesta a fost mesajul-cheie în cadrul conferinţei susţinute de BUZZ! Camp. Evenimentul a fost dedicat tinerilor studenţi şi absolvenţi din cadrul Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu şi celor interesaţi atât de dezvoltarea personală cât şi de asimilarea de informaţii noi şi utile în cariera lor.

Reprezentanţii unor companii de succes pe plan naţional şi internaţional (Florina Chira - Junior Sales Manager Avon Cosmetics România, Paula Urdas - Team Leader la Stefanini România, Anabela Grip - Marketing Manager la KeepCalling, Dan Luca - Productivity Coach) au venit în sprijinul tinerilor, cu sfaturi şi încurajări în ceea ce priveşte construirea unei cariere solide şi pe termen lung.

Cei care au participat la această conferinţă au avut ocazia de a împărtăşi din experienţa unor oameni de succes sau de a cere detalii referitoare la modul în care aceştia au reuşit pe plan profesional. Cum să-ţi construieşti o carieră de succes în cadrul companiei Avon, pornind de la simplul fapt de a te înscrie ca reprezentant de produse cosmetice sau cum să excelezi în domeniul IT, fără a absolvi în prealabil o facultate în acest domeniu, au fost doar câteva dintre exemplele oferite tinerilor.

Partea a doua a evenimentului s-a axat pe workshopul susţinut de Mihaela Stroe, (sociolog, speaker motivaţional, autor şi specialist în comunicare nonverbală): "Nu-ţi sta în cale! Cariera ta depinde doar de tine!", în care participanţii au fost consiliaţi cu privire la atingerea unor scopuri personale şi profesionale prin cultivarea unei atitudini mentale pozitive. "Ştiu cum să inspir oamenii să facă exact ce e nevoie pentru ca împreună să ne atingem obiectivele" a declarat Mihaela Stroe.

Participanţii s-au arătat de-a dreptul încântaţi de informaţiile primite şi au fost deschişi provocărilor.  

Doi dintre aceştia ne-au împărtăşit impresiile lor. Ionuţ Şarpe 22 de ani, student la Facultatea de Ştiinţe, specializarea informatică spune că participarea sa la evenimentul a fost una benefică pentru el întrucât a învăţat lucruri noi, foarte utile în cariera sa viitoare. "Toţi vorbitorii au dat dovadă de profesionalism, însă cel mai mult m-a impresionat Mihaela Stroe. Cu siguranţă astfel de evenimente ar trebui să aibă loc mai des şi în cadrul lor să ia parte cât mai mulţi tineri!", a adăugat Ionuţ.

"Conferinţa a avut un impact puternic asupra deciziilor pe care le voi lua în viaţă, mi-a deschis într-un fel ochii asupra a ceea ce vreau să fac mai departe!" spune Diana Prodea, (21 de ani studentă la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Specializarea Sociologie.)

 

Bianca Pescaru

Alex Chera

 

Comentarii