• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

BUZZCamp Sibiu, ceas desteptător pentru studenti

BUZZCamp Sibiu, ceas desteptător pentru studenti

Sibiul a găzduit o nouă ediție a unui eveniment cu tradiție, care îşi propune să dea un semnal tinerilor profesionişti, studenți şi absolvenți, aflați la început de drum. Aşa cum declarau organizatorii evenimentului pe site-ul oficial, www.buzzcamp. ro, înainte de startul acestei ediții: "BuzzCamp este mai mult decât un eveniment de business. Este un semnal de alarmă, menit să-ți aducă aminte că e momentul să acționezi".

Gândite ca un proiect de dezvoltare personală şi orientare în carieră, conferințele BuzzCamp din acest an, desfăşurate pe 13 noiembrie la Hotel Continental din Sibiu, i-au dus pe participanți în fața unor persoane cunoscute din domeniu şi a celor mai mari companii de pe piața internațională. Printre aceştia s-au numărat Anabela Luca (Senior Online Marketing Specialist la agenția adLemonade), Ciprian Stavar (co-founder Omnipaste), Alina Moscu (Șef Serviciu Resurse Umane la British American Tobacco), Ana Otet (Global Quality and Operational Excellence Coordinator la Arvato Services Romania), Cristina Mihai (Recruitment and Seection Coordinator la Arvato Services Romania) şi Oana Centea (HR Manager la Arvato Services Romania).

"Ne dorim să oferim toate uneltele necesare pentru a porni la drum! Vrem ca fiecare participant să plece de la eveniment cu obiectivele îndeplinite, fie că vorbim de un job, de o discuție față în față cu angajatorul preferat, de informații noi pe care vrei să le aflii sau de aprofundarea unor teme pe care deja le cunoşti", au declarat organizatorii, subliniind că acestea sunt obiectivele de la care au pornit şi în această ediție de BuzzCamp. Numărul mare de participanți a dovedit faptul că există dorință de cunoaştere şi dincolo de partea teoretică, aşadar obiectivele formulate inițial au fost depăşite.

Paul Opricean

 

Comentarii