• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Campionatul national universitar de baschet

Campionatul national universitar de baschet

Studenții sibieni aşteaptă nerăbdători ca Student Sport să revină la Sibiu cu deja consacratul Campionat Național Universitar de Baschet. Dacă evenimentul va avea loc aşa cum a fost planificat în ultimii ani, susținătorii echipelor sibiene de baschet din cadrul universității îi vor putea aclama pe jucători timp de trei zile la Sala Transilvania, unde intrarea va fi liberă. În fiecare an competiția a dat dovadă de vitalitate şi a oferit un show de neuitat.

Faza zonală a competiției de la Sibiu s-a deschis anul trecut cu motto-ul Student Sport "Dacă nu noi, atunci cine? / Dacă nu acum, atunci când? / Înainte – împreună!" în data de 18 martie şi s-a întins pe durata a trei zile. Pe lângă meciurile planificate, pe durata celor trei zile de competiție zonală, evenimentul a avut de oferit numeroase premii pentru public. Mai mult decât atât, cei prezenți s-au bucurat de un meci demonstrativ cu profesionişti şi coregrafii interpretate de majorete în pauzele din competiție.

Anul trecut faza zonală de la Sibiu le-a pus pe sibience în fruntea clasamentului finalei mici, însă le-a plasat pe locul 3 în clasamentul final. Locurile 1 şi 2 au fost ocupate de Universitatea din Oradea şi Universitatea Politehnică Timişoara, iar locul 4 l-au ocupat cei de la Universitatea de Vest Timişoara. Prima etapă zonală nu i-a clasat pe băieții sibieni în primele patru locuri. Locul I a fost ocupat de Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj, locul 2 a aparținut Universității de Vest Timişoara, ultimele două locuri fiind ocupate de Universitatea din Oradea şi Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş.

Anul acesta programul pentru Campionatul Național Universitar de Baschet nu a fost încă stabilit. "Încă nu sunt clarificate lucrurile pe baschet şi handbal la nivel de minister", a mărturisit Ioana Patachi, purtător de cuvânt al Student Sport. Ioana promite să ne țină la curent cu viitoarele schimbări şi decizii în acest sens.

Printre partenerii Student Sport şi ai competiției se numără Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu, Coca-Cola, DOMO, EA Sports şi Fan Courier.

Cristina Bălău

 

 

Poze atasate
Campionatul national universitar de baschet
Campionatul national universitar de baschet
Comentarii