• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Certificat Grad de Încredere Ridicat pentru ULBS

Certificat Grad de Încredere Ridicat pentru ULBS

Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu i-a fost înmânat cel mai înalt calificativ "Grad de Încredere Ridicat" vineri, 14 noiembrie 2014 de către Consiliul Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS). Hotărârea a fost luată în urma evaluării externe a calităţii la nivel instituţional din luna martie a acestui an.

Preşedintele ARACIS, prof. univ. dr. ing. Iordan Petrescu a adresat comunităţii academice sibiene mesajul Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior: "În cei 45 de ani pe care Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu i-a străbătut, drumul nu a fost uşor, dar spre cinstea tuturor care au onorat-o, ca dascăli sau ca studenţi, fiecare a contribuit prin entuziasm, competenţă şi dărurire, la înălţarea acestui edificiu modern. Munca înfăptuită de dumneavoastră s-a materializat prin generaţiile de studenţi pe care i-aţi educat şi instruit să facă performanţă în societatea românească şi nu numai, prin contribuţiile ştiinţifice ale corpului profesoral, iar efortul vă este recunoscut prin acordarea de către ARACIS a calificativului Grad de Încredere Ridicat."

Astfel, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu îşi păstrează acelaşi calificativ obţinut în 2009 la evaluarea precedentă şi demonstrează încă o dată că este o universitate puternică, în care excelenţa în educaţie şi cercetare se ridică la standarde internaţionale.

Rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea a mulţumit întregii comunităţi academice a Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu şi studenţilor pentru munca şi eforturile depuse, apreciind că rezultatele pozitive obţinute la toate evaluările naţionale şi internaţionale prin care a trecut ULBS li se datorează. "Aceste rezultate ne onorează şi, în acelasi timp, ne motivează să continuăm îmbunătăţirea tuturor activităţilor din Universitate: cele didactice şi ştiinţifice, activităţile suport, precum şi cele de management".

Alexandra Dobre

 

Poze atasate
Certificat Grad de Încredere Ridicat pentru ULBS
Certificat Grad de Încredere Ridicat pentru ULBS
Comentarii