• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Concert de Crăciun

Concert de Crăciun

Ansamblul Studenţesc "Mărginimea" al Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu împreună cu stundeţi de la Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, acompaniaţi de Corul Facultăţii de Teologie au susţinut un spectacol de Crăciun. Acesta a avut loc în Aula Magna a Universităţii.

Universitatea "Lucian Blaga" a inivitat întreaga comunitate academică pentru a se bucura împreună de reprezentaţii.

  Spectacolul a adus în scenă colinde, cântece şi diferite obiceiuri de Crăciun. Studenţii-artişti au amintit publicului sibian despre un vechi obicei al şezătorii. Invitat în cadrul spectacolului a fost şi cântăreţul de muzică populară Sebastian Stan.

Evenimentul a fost un succes şi o plăcere, atât pentru profesori, cât şi pentru studenţi.

 

Roxana Samfira

 

Comentarii