• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Conferinta Internaţională Knowledge Science, Engineering and Management

Conferinta Internaţională Knowledge Science, Engineering and Management

ULBS a găzduit a şaptea ediție a Conferinței Internaționale Knowledge, Science, Engineering and Management – KSEM 2014. Evenimentul a debutat în 16 octombrie, ora 9, în Sala Senatului din clădirea Facultății de Medicină, în prezența conducerii ULBS, a cadrelor didactice şi a profesorilor de la universitățile partenere. ,,A fost un proces destul de greu ca să aducem conferința la Sibiu. Am început să ne pregătim de acum doi ani. Documentația necesară a fost serios studiată şi analizată, iar în final candidatura noastră pentru organizarea acestei conferințe  a fost aprobată" ne-a declarat prof. univ. dr. ing. Claudiu V. Kifor.

Edițiile anterioare ale conferinţei s-au desfăşurat în China, Australia, Austria, Irlanda şi SUA. Acest eveniment este un reper în domeniul cercetării ştiinței cunoaşterii, ingineriei şi managementului şi reuneşte an de an specialişti din întreaga lume.

Cuvântul de deschidere al manifestării i-a aparţinut  prorectorului ULBS. prof. univ. dr. ing. Claudiu V. Kifor. Invitaţii speciali ai conferinţei au fost: prof. univ. dr. Ruqian Lu, unul dintre pionierii ingineriei software din China şi preşedintele Academiei Chineze de Ştiinţă, prof. univ. dr. Dimitris Karagiannis, de la Universitatea din Viena, al cărui domeniu de expertiză include inteligenţa artificială, prof. univ. dr. Pericles Loucopoulos, de la Loughborough University Leicestershire din Marea Britanie, unul dintre primii specialişti implicaţi în dezvoltarea sistemelor online de brokeraj real-time, şi prof. univ. dr. Gheorghe Cosmin Silaghi, şeful Departamentului de Informatică Economică de la Universitatea ,,Babeş Bolyai" din Cluj-Napoca.

35 de lucrări de la specialişti din China, Austria, SUA, Franţa, Japonia, Grecia, Spania, Germania, publicate la prestigioasa editură Springer, au fost selectate pentru a fi prezentate în decursul celor trei zile ale conferinţei.

Sînziana Staicu

Adelina Taifas-Rădulescu

 

Poze atasate
Conferinta Internaţională Knowledge Science, Engineering and Management
Comentarii