• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Conferinta unor noi începuturi

Conferinta unor noi începuturi

Studenţii sibieni, membrii AIESEC, au participat în perioada 6-9 martie la conferinţa SprinCo în Predeal, care a avut ca scop principal planificarea proiectelor organizaţiei din timpul verii. Un alt obiectiv a fost explorarea şi pregătirea membrilor pe partea de leadership, aceştia participând la sesiuni de auto-motivare.

Una dintre cele 5 conferinţe naţionale din AIESEC România, cea de la Predeal, a reunit mai bine de 400 de studenţi, printre care şi 20 de studenţi ai Universităţii "Lucian Blaga". Au mai fost prezenţi şi reprezentanţi ai localelor AIESEC Bucureşti, Iaşi, Timişoara, şi ai filialelor din întreaga ţară.

"În AIESEC conferinţele naţionale sunt lăudate pentru surplusul de energie pe care îl conferă membrilor, energie care sperăm să rămână cât mai mult din momentul în care te întorci acasă.

"SprinCo" a fost pentru membrii AIESEC sibieni un eveniment cu mult mai magic decât am sperat. A fost un moment în care am devenit conştienţi unii de alţii, dorind să lucrăm cât mai mult împreună şi totodată pentru impactul pe care dorim să îl aducem în societate. Mulţumesc astfel tuturor membrilor participanți pentru că am luat tot ce am putut din ceea ce ne-a oferit prezentul" a declarat Nicolae Ciolpan, student ULBS şi preşedinte elect Aiesec Sibiu.

AIESEC este cea mai mare organizaţie condusă de studenţi din lume care oferă tinerilor oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională, printr-o serie de proiecte şi programe locale, naţionale şi internaţionale, pentru ca ei să aibă un impact pozitiv în comunităţile de care aparţin.

Denisa Alexandra Dobre

 

 

Poze atasate
Conferinta unor noi începuturi
Comentarii