• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va continua să îi sprijine, dar că numai rezultatele sunt cele care păstrează fanii şi sponsorii aproape.

"Este un cerc vicios în care ne aflăm. Atâta timp cât sunt rezultate, fanii şi sponsorii vor veni lângă echipă. Atunci când rezultatele nu sunt cele aşteptate, fanii sunt supărați, nu mai vin la sală, iar sponsorii stau în background. Eu vă urez mult succes şi sunt convins că va fi un an dificil. Atât ULBS, cât şi eu personal vom continua să fim alături de echipa noastră de suflet şi voi veni la meciuri de fiecare dată când timpul îmi va permite", le-a spus rectorul Ioan Bondrea jucătorilor.

La  prezentarea lotului au fost prezenți toți jucătorii, dar şi echipa tehnică şi executivă a clubului. Directorul clubului, Horațiu Floca, a vorbit despre obiective şi a spus că accederea în primele şase poziții la finalul primei părți a campionatului este primul pas: "Succesul echipei nu stă într-un singur jucător, într-un antrenor sau într-un manager. Trebuie să lucrăm împreună, ca o echipă, la fel cum am făcut şi anul trecut, iar atunci, cu siguranță vom avea şi rezultate. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în această vară şi vă aşteptăm la meciuri".

Fiecare component al CSU a primit din partea conducerii ULBS insigna universității, iar rectorul a primit un tricou pe care să-l poarte la meciuri.

 

Cătălina Dragomir

 

 

 

Poze atasate
CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS
CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS
CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS
CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS
Comentarii