• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Cupa la schi şi snowboard

Cupa la schi şi snowboard

Primăvara începe la Sibiu cu întrecerea sportivă  pentru studenți şi profesori "Cupa de schi şi snowboard". Concursul, care se va desfăşura în 1 martie, se află  la a treia ediție şi este organizat de Departamentul de "Științe ale Mediului, Fizică, Educație fizică şi Sport", în colaborare cu studenții reprezentanți în senatul ULBS şi asociația ALUMNI ULBS.

Scopul acestui concurs este promovarea sporturilor de iarnă în rândul studenților, absolvenților, dar şi a cadrelor didactice şi se va desfăşura pe Arena Platoş din stațiunea Păltiniş.

La start se vor alinia concurenții care vor fi împărțiți în 4 grupe:  Grupa 1- studenți, Grupa 2- absolvenți, Grupa 3- cadre didactice şi Grupa 4- snowboard. Ocupanții podiumului vor primi diplome, cupe şi premii, iar restul concurenților vor primi diplome de participare.

Înscrierile se fac în perioada 06 - 25 februarie 2014 pe baza cărții de identitate şi a dovezii statutului de student, absolvent sau profesor. Taxa de participare este de 15 RON.

 

Mădălina Măgureanu

 

Comentarii