• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Curs de schi alpin

Curs de schi alpin

Dornici de adrenalină, studenții de la Sport şi Performanță Motrică, Educație fizică şi Sport, anul I, au participat la cursul de însuşire a metodicii şi tehnicii schiului Alpin, la Arena Platoş.

Studenții, 29 băieți şi 7 fete, au luat parte timp de o săptămână, în regim de tabără, la activități practice şi teorie, iar la sfârşit au susținut un examen. Cursanții au participat şi la patru zile de aplicații de iarnă la Păltiniş.

La finalul proiectului, desfăşurat sub îndrumarea lect. univ. dr. Olimpiu Savu, cei înscrişi au participat la un concurs în urma căruia au primit diplome de participare şi note.

Participanții au fost încântați de aceste activități: "Una e să ştii să aluneci, alta e să ştii să schiezi. Înainte aveam impresia că ştiu să schiez, după curs am învățat cum să-i instruim şi pe alții. Am câştigat mai multă experiență", ne-a declarat Cristina Trancă, participantă la curs.

 Iuliana Rof

Poze atasate
Curs de schi alpin
Curs de schi alpin
Comentarii