• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Dăruim împreună

Dăruim împreună

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, studenții din cadrul asociației SOLIDUS au demarat o campanie umanitară pentru ajutorarea copiilor din centrele de plasament din Sibiu şi împrejurumile acestuia. Activitatea s-a desfăşurat în incinta Facultății de Inginerie.

Campania, intitulată "Dăruim împreună", a avut ca scop colectarea de bunuri necesare copiilor din centrele de plasament. Studenți, profesori sau alte persoane dornice să ajute, puteau cumpăra un ceai de la standul amplasat în holul facultății, banii fiind donați în sprijinul cauzei sau puteau dărui haine şi jucării.

După finalizarea campaniei, membrii asociației s-au deplasat la şcoala din Draşov şi la centrele de plasament din Cisnădie şi Prichindelul din Sibiu, unde i-au întâmpinat pe copii cu o grămadă de haine, jucării şi dulciuri. Copiii au fost foarte bucuroşi când au primit cadourile, având într-adevăr parte de un Moş Crăciun foarte darnic!  La sfârşit, toată lumea era fericită şi mulțumită de cele întâmplate, astfel campania atingându-şi scopul propus.Pe lângă ajutorul oferit acestor centre, au mai fost sprijinite încă trei familii, două din Sibiu şi una din Cristian.

Întrebat de ce a simțit nevoia derulării unei astfel de campanii, preşedintele asociației a răspuns: "Pentru că asta simțim! Înainte de a fi studenți, viitori ingineri, trebuie să fim oameni!"                                                   

   Cristian Lazăr

Ane-Mari Hann

 

 

Poze atasate
Dăruim împreună
Dăruim împreună
Comentarii