• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

Delegatie Germană la ULBS

Delegatie Germană la ULBS

Consulul General al Republicii Federale Germane la Sibiu,Thomas Gerlach împreună cu o delegaţie formată din 10 persoane au trecut pragul Universităţii "Lucian Blaga", joi, 3 octombrie.

Rectorul universităţii,  prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea împreună cu dna prorector prof. univ. dr. Livia Ilie au întâmpinat delegaţia Germană cu un "bun venit" şi, totodată, le-au urat "la mulţi ani" cu ocazia Zilei Unităţii Germane.

 "A fost o delegaţie formată din politicieni, iar vizita acestora a fost mult mai amplă şi au dorit să cunoască Universitatea. Scopul întâlnirii  a fost creearea unor puncte de legătură atât pe plan economic cât şi pe plan educaţional" a declarat prorector prof. univ. dr. Livia Ilie pentru UpDate.

   În cadrul întâlnirii s-au consolidat atât relaţia de parteneriat didactic al Universităţii, cât şi relaţia de angajator al absolvenţilor ULBS.

 

Anda- Maria Mircevi

 

 

Poze atasate
Delegatie Germană la ULBS
Delegatie Germană la ULBS
Delegatie Germană la ULBS
Delegatie Germană la ULBS
Comentarii