• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Dezvoltarea durabilă favorabilă incluziunii

Dezvoltarea durabilă favorabilă incluziunii

A 9-a ediție a manifestării ştiințifice "Zilele Academiei de Științe Tehnice din România" a avut loc în perioada 6-7 noiembrie 2014, organizată de către Academia de Științe Tehnice din România cu sprijinul ULBS.

Manifestarea a debutat joi, 6 noiembrie 2014 în Aula "Avram Iancu" din clădirea Facultății de Litere şi Arte, unde a fost prezentată conducerea ASTR, preşedintele acesteia, Mihai Mihăiță precum şi ministrul delegat pentru învățământul superior, cercetare ştiințifică şi dezvoltare tehnologică, Mihnea Costoiu.

În cadrul manifestării au fost comunicate rezultatele unor cercetări ştiințifice întreprinse de către participanți însă au fost prezentate şi realizări tehnice din România de astăzi. De asemenea au avut loc evenimente precum intervenții în plen unde au fost prezentate diferite companii, atât din Sibiu cât şi din alte oraşe, workshop-uri, însă şi lucrări pe secțiuni.

Manifestarea s-a încheiat cu o vizită a Muzeului Civilizației Populare Tradiționale ASTRA.

Ane-Mari Hann

 

Comentarii