• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Dintii permanenti, o poveste fără sfârsit

Dintii permanenti, o poveste fără sfârsit

Studenții specializărilor Medicină Dentară şi Tehnică Dentară de la Facultatea de Medicină au învățat despre "Morfologia dinților permanenți – o poveste fără sfârşit".

  Aula Magna a Universității "Lucian Blaga" din Sibiu s-a dovedit neîncăpătoare pentru aproape trei sute de studenți şi cadre didactice care au asistat la conferința susținută de mtd. Florin Stoboran.

Sub genericul "Întâlniri cu realitatea", Organizația Studenților Dentişti din Sibiu şi Asociația Dental Learning le-au oferit studenților ocazia de a întâlni specialişti de top în medicina şi tehnica dentară, într-o serie de conferințe care vor avea loc pe întreaga durată a anului universitar.

Participarea este gratuită, iar studenții se pot bucura de întâlnirea cu figuri semnificative ale stomatologiei româneşti, care le prezintă tinerilor viziunea lor asupra profesiei şi asupra modului în care meseria devine pasiune.

 "Munca susținută pe care o depune Facultatea de Medicină din Sibiu - prin organizarea şi participarea la conferințe şi congrese, prin specializarea continuă a cadrelor didactice şi a studenților, prin modernizarea Centrului Stomatologic Universitar - vine în sprijinul formării de specialişti de excepție. Lect. univ. dr. Laura Ștef, directorul Departamentului de Medicină Dentară şi Nursing, a reuşit să mobilizeze studenții şi cadrele didactice pe care le-a angrenat în această poveste. "Timp de două ore, studenții au asimilat noțiuni academice de înalt nivel şi, dincolo de latura ştiințifică, şi-au descoperit preocupările comune" a afirmat conf. univ. dr. Mihaela Cernuşcă-Mițariu, prodecan al Facultății de Medicină.

Aceste manifestări fac parte din programul de cercetare "Un nou concept în sănătate", cu tema "Responsabilitatea social integrată a serviciilor în jurul pacientului - îmbunătățirea calității vieții prin tehnici inovative şi moderne".

Poze atasate
Dintii permanenti, o poveste fără sfârsit
Dintii permanenti, o poveste fără sfârsit
Comentarii