• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

Femeile si cariera academică - promovate printr-un proiect POSDRU

Femeile si cariera academică - promovate printr-un proiect POSDRU

PECAFROM, respectiv "Promovarea egalității de şanse în cariera universitară şi academică pentru femeile din România" este un proiect POSDRU cofinanțat de către Uniunea Europeană din Fondul Social European pin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Domeniul major de intervenție este cel al promovării egalității de şanse pe piața muncii, principalele obiective constând în creşterea gradului de acces şa programe de dezvoltare şi suport în carieră. Proiectul se adresează femeilor absolvente de studii universitare sau postuniversitare care doresc să profeseze în învățământul superior şi cercetare în România.

Proiectul va avea loc în perioada 2014-2015, timp de 18 luni, când cele 550 de candidate selecționate vor participa la cursuri de comunicare în limba engleză, germană, italiană sau franceză, cursuri pentru operatori introducere, prelucrare şi validare de date, cursuri de competențe antreprenoriale, de competențe sociale şi civice, cursuri de formatori, manager de proiect, evaluator proiecte, director de programe şi expert în accesarea de fonduri europene, cursurile fiind acreditate ANC şi recunoscute de către Ministerul Educației Naționale şi au ca locație cinci centre universitare, respectiv Iaşi, Cluj Napoca, Sibiu, Bucureşti şi Baia Mare.

PECAFROM va contribui la creşterea numărului  de femei care beneficiază de formare profesională şi creşterea numărului de femei care au o carieră ascendentă şi stabilă datorită implementării unui Plan de Dezvoltare a Carierei Individualizat şi elaborarea unui traseu profesional responsabil.

 

Anne Marie Hann

Poze atasate
Femeile si cariera academică - promovate printr-un proiect POSDRU
Comentarii