• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Fii SMART în cunoasterea emotiilor

Fii SMART în cunoasterea emotiilor

 

Școala de Vară "Alege-ți cariera Smart" a creat un workshop pentru viitorii psihologi. Seminarul a fost susținut cu rolul de a iniția cei 26 de elevi participanți în program precum şi voluntarii în arta practicării psihologiei.

Workshop-ul s-a desfăşurat de-a lungul a trei ore, timp în care elevii au fost rugați să participe cu întrebări şi să îşi ofere opiniile în legătură cu subiectele abordate. Programul s-a dovedit a fi un succes. Modul degajat în care a fost prezentată materia de asist. univ. dr. Daniela Boțone şi asist. univ. dr. Elena Bouleanu a fost apreciat de elevi prin râsete şi aplauze.

În încheierea acestui workshop, datorită interesului acordat de elevi acestei specializări, timpul acordat evenimentului a fost prelungit cu câteva minute pentru ca toți participanții să aibă ocazia să îşi spună cuvântul. ,,Chiar nu ştiam că psihologia are atâtea laturi şi interpretări, chiar a fost foarte interesant şi mi-aş fi dorit să continue" a afirmat entuziasmat Nițu Cătălina, una din elevele participante.

Elevii programului Școala de Vară "Alege-ți cariera Smart" au părăsit workshop-ul cu noi cunoştințe şi cu o posibilă carieră în minte. Concluzia seminarului a fost aceea că emoțiile trebuie întotdeauna gestionate şi uneori chiar controlate, indiferent de situația în care sunt puşi.

Ana Maria Călina

 

 

Poze atasate
Fii SMART în cunoasterea emotiilor
Fii SMART în cunoasterea emotiilor
Fii SMART în cunoasterea emotiilor
Comentarii