• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Ghid de succes în carieră

Ghid de succes în carieră

Workshop-ul “Vreau să  fiu antreprenor" a fost unul dintre cele mai apreciate de către elevii Școlii de vară. Antreprenoriatul, putem spune, reprezintă meseria, sau stilul de viață, în care eşti jumătate propriul tău şef şi altă jumătate eşti slujitorul angajaților.

Activitățile din cadrul programului au fost prezentate de către Octavian Bădescu şi Dragoş Anastasiu. Aceştia ne-au condus pe un drum incitant, anevoios, plin de capcane, însă, în acelaşi timp, ne-au dezvăluit şi tainele unor abilități pentru a fi un bun antreprenor. Limbile străine, atitudinea şi corectitudinea, ocupând primele poziții.

Se vedea uşurința şi mulțumirea cu care antreprenorii vorbeau cu publicul aflat în sală, văzând că sunt interesați şi plini de entuziasm. Aceştia au încheiat ovaționați şi aplaudați de cei prezenți, spunând că, țara are nevoie de oameni care îşi sacrifică timpul pentru a prospera şi a realiza.

 Mihai Gatea, "Liceul Lucian Blaga" Sebeş

 

Poze atasate
Ghid de succes în carieră
Ghid de succes în carieră
Ghid de succes în carieră
Ghid de succes în carieră
Ghid de succes în carieră
Comentarii