• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Învătământ electronic prin Aplicatia MySeLF

Învătământ electronic prin Aplicatia MySeLF

Aplicația MySeLF ( My System for e-Learning and Formation) utilizată în cadrul ULBS, are un caracter interactiv şi îşi propune asistarea procesului de învățământ la nivel organizatoric, decizional şi al activităților didactice, fiind dezvoltată începând cu anul universitar 2003/2004, de către conf. univ. dr. Crăciunaş Silviu, din cadrul Departamentului de Matematică al Facultății de Științe.

În prezent este implementată versiunea 2.0 a platformei, destinată învățământului la distanță. Beneficiarii direcți sunt studenții care au încheiat un contract de şcolarizare cu Universitatea, iar prin intermediul ei, au acces la regulamentele Departamentului pentru Învățământ la Distanță şi Învățământ cu Frecvență Redusă (DIDIFR), la contacte şi informații DIDIFR sau la anunțuri publice pentru studenți publicate pe diferite site-uri ale Universității.

Platforma acoperă atât funcționalitățile unui produs de management al procesului educațional cât şi pe acelea ale unui sistem de e-Learning.

                                                                                                                             Bianca Pescaru

 

Poze atasate
Învătământ electronic prin Aplicatia MySeLF
Învătământ electronic prin Aplicatia MySeLF
Comentarii