• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Lauri sportivi adunati la sfârsit de an

Lauri sportivi adunati la sfârsit de an

În topul celor mai bune rezultate obținute de sportivii ULBS în acest an amintim în primul rând medalia de aur obținută de Drăgan Adrian , anul 2 la master, la 400 m, atât pe teren acoperit cât şi în aer liber. De asemenea, echipa de baschet a ULBS a obținut locul 3 la Turneul final al Campionatului Național Universitar de la Bucureşti.  Un rezultat excelent l-a obținut şi echipa de mini fotbal, care s-a clasat pe locul 1 pe țară.

Cele mai mari rezultate au venit de la judo. Studenții universității noastre au participat la campionate naționale, europene şi mondiale, unde au avut rezultate excelente. Dintre medaliații la judo îi amintim pe Cristian Bodârlau, campion național la 81 de kg, reprezentantul României la Campionatul Mondial Universitar din această vară, Natea Daniel, deținătorul bronzului la campionatul european +100 de kg, Alexandru Dragoman, medaliat cu argint la 66 de kg, Robert Papp, de asemenea medaliat cu argint la 73 de kg, Munteanu Andrei, bronz la 100 de kg, precum şi Paula Vesa locul 2 la fete. Nu în ultimul rând, studenții participanți la campionat au adus cu mândrie în universitate locul 1 pe echipe la masculin, în cadrul Campionatului Național Universitar, titlu cucerit şi anul trecut.

Alte rezultate notabile au fost locul 8 obținut de Adea Dan la campionatul european de culturism şi locul 4 la campionatul european de taekwondo obținut de Ban Niculae. Dionisie Turcu, şeful catedrei de Educație Fizică şi Sport s-a arătat extrem de mulțumit de bilanțul pe acest an al studenților. "Rezultatele obținute de sportivi au fost excelente, având în vedere confruntările cu marile universități din țară. Sunt foarte mulțumit", a declarat acesta.

Începând cu anul viitor conducerea universității are în plan începerea lucrărilor de construcție a unui complex sportiv mulțifunctional. Acesta va fi amplasat pe terenul de fotbal din spatele liceului Carol şi va avea rolul de a facilita munca de pregătire pe care o depun studenții pentru campionate.

 

Cotîrlea Dragoş

Popescu Paul

 

Poze atasate
Lauri sportivi adunati la sfârsit de an
Comentarii