• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Let s Go Advertising

Let s Go Advertising

Școala de Vara s-a încheiat anul acesta cu o incursiune în viața de specialist în relații publice. Cei 34 de elevi ajunşi în Sibiu, din toate oraşele țării, au avut ocazia de a promova Universitatea Lucian Blaga şi Proiectul Școala de Vara "Alege-ți cariera SMART" bazându-se pe informațiile adunate în cele şase zile pe care le-au petrecut în rolul de studenți.

Ultimul workshop, Let’s go Advertising!  din cadrul celei de-a doua ediții a Școlii de Vară de la Sibiu, coordonat de lector universitar doctor Ioana Bărbulescu, le-a oferit elevilor experiența inedita de a crea un banner publicitar sintetizând în câteva cuvinte ce a însemnat pentru ei această experiență.
Elevii participanți au făcut echipă cu studenții voluntarii în joaca de-a jurnaliştii. Tratând cu maxim interes şi seriozitate noua provocare la care au fost supuşi, cele 6 echipe s-au întrecut într-o competiție care avea ca miză desemnarea celui mai bun afiş al Școlii de Vară.

Cu ajutorul detaliilor şi informațiilor teoretice, dar şi originalității de care au dat dovadă participanții, la finalul workshop-ului cele 6 bannere realizate au fost adevărate idei de promovare pentru următoarea ediție a Școlii de Vară. Câştigătorii au fost aleşi prin votul tuturor participanților la workshop. Elevii s-au dovedit a fi creativi şi receptivi la această experiență, iar scorul a fost strâns între echipe. 

Seara s-a încheiat în ton festiv cu o cină bogată, recitaluri de poezie şi cântece la chitară. Profesor universitar doctor Livia Ilie, prorector a Universității Lucian Blaga, şi organizatorul principal al Școlii de Vară a acordat diplome de participare elevilor. Emoția s-a putut citi cu ochiul liber atât pe fețele elevilor cât şi a profesorilor.

 Cristina Bălău 

 

 

Poze atasate
Let s Go Advertising
Let s Go Advertising
Let s Go Advertising
Let s Go Advertising
Let s Go Advertising
Let s Go Advertising
Let s Go Advertising
Let s Go Advertising
Comentarii