• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Lumea interactionează modern

Lumea interactionează modern

“Ai cont de Facebook? Implicaţii sociale ale reţelelor de socializare şi tehnologii personale de comunicare" a fost unul dintre workshop-urile în cadrul căruia elevii au aflat despre rolul pe care îl au reţelele de socializare şi modul în care acestea s-au dezvoltat. Acest workshop a fost coordonat de către lect. univ. dr.Adela Popa, în cadrul Şcolii de Vară Sibiu 2014.

Participanţilor li s-a prezentat diferenţa dintre reţele de socializare şi social media, precum şi topul celor mai utilizate reţele de socializare, în fruntea căruia se clasează Facebook, Youtube şi Google+. De exemplu, Facebook a atins o sută de milioane de utilizatori în primele nouă luni. De asemenea, au fost analizate aspectele negative şi pozitive ale reţelelor de socializare şi modul în care ele influenţează societatea în care trăim.

Acest workshop le-a arătat participanţilor adevăratele roluri ale reţelelor de socializare şi marele impact pe care acestea le au asupra noastră. A fost un workshop foarte interesant, în urma căruia am realizat ce înseamnă cu adevărat o reţea de socializare.", a declarat pentru Young Update Andrei Braşoveanu, unul dintre elevii participanţi.

 Mihai Căta, "Liceul Lucian Blaga" Sebeş

Bogdan Salău, "Liceul Lucian Blaga" Sebeş

 

 

 

 

Poze atasate
Lumea interactionează modern
Lumea interactionează modern
Lumea interactionează modern
Comentarii