• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

Mare competitie pentru cupa de pescuit sportiv

Cupa de pescuit sportiv  i-a invitat atât pe profesori cât şi pe elevi să uite pentru două zile de cursuri şi să se relaxeze la o partidă de pescuit. Evenimentul a fost organizat sub egida Universității ,,Lucian Blaga" din Sibiu împreună cu Asociaţia Alumni a Facultăţii de Ştiințe Economice.

Chiar dacă a fost un concurs amical, a existat o competiţie fair-play între toţi concurenţii care în ciuda vântului puternic au reuşit să aducă la mal o serie de capturi frumoase de peşte. Competiţia s-a încheiat sâmbătă după-masa cu premierea concurenților urmată de o masă festivă la care au luat parte atât concurenţii, organizatorii dar si reprezentanţi ai sponsorilor si universităţii.

Premiile care au constat în cupe, medalii, diploma şi articole de pescuit au fost oferite cu ajutorul sponsorilor: Visma, magazinul Fir întins, Silver Hook, BMT TransConstruct Mediaş, Complexul de pescuit sportiv Tocile.

Prima ediţie s-a desfăşurat în perioada 16-17 octombrie pe lacurile de la Tocile (Sibiu) şi s-au înscris un număr de 15 participanţi la cupa de pescuit, profesori, studenţi şi absolvenți ai facultăţilor din cadrul universității. Printre scopurile evenimentului s-au numărat crearea unui cadru care să permită interacțiunea şi socializarea profesorilor şi a studenților şi în afara mediului academic, promovarea contactului cu sportul recreativ, pescuitul competiţional la crap, dar şi conştientizarea biodiversităţii naturale a zonei şi protejarea mediului înconjurător.

La secţiunea de pescuit la crap au ocupat un loc pe podium următorii: Adi Cristian (locul 1), Bogdan Marza & Adrian Herciu (locul 2), Liviu Turcu & Raul Sacalean (locul 3). La secţiunea de pescuit staţionar clasamentul a fost următorul: Doru Poiana (locul 1), Radu Huzu (locul 2), Mihai Gabriel Cristian (locul 3).

Roxana-Ioana Şteică 

Comentarii