• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Mesajul Rectorului cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie

Mesajul Rectorului cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie

Dragi Doamne şi Domnişoare,

 

Luna martie aduce nu doar sărbătoarea reînnoirii naturii şi suflul pozitiv al unui nou început, ci şi un bun prilej de a sărbători spiritul reînnoirii şi al energiei pozitive constante datorate prezențelor feminine din viața noastră!

Dvs ne faceți viața mai frumoasă, aşadar vă doresc să fiți mereu proaspete şi senine ca o zi de primavară şi să aveți în permanență motive pentru a ne zâmbi cald şi luminos!

Mame, fiice, prietene, colege, cu ocazia zilelor de 1 şi 8 Martie vă urez tuturor o primavară frumoasă, care să vă aducă soare şi zâmbet în suflet!

 La mulți ani!

Prof. Univ. Dr. Ing. Ioan Bondrea

Comentarii