• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Mesajul Rectorului ULBS, prof. univ. dr. Ioan Bondrea

Mesajul Rectorului ULBS, prof. univ. dr. Ioan Bondrea

Stimaţi colegi,

Dragi studenţi, 

Ziua de 1 Octombrie a fiecărui an este mai mult decât o ceremonie de deschidere a noului an universitar, ea sper să marcheze începutul unei noi abordări în Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu- aceea a unităţii în diversitate.

Dincolo de numărul anilor, istoria ULBS este şi trebuie să fie relevantă, în primul rând pentru valoarea pe care universitatea o aduce comunităţii din care îşi trage rădăcinile.

Vă urez dragi colegi, studenţi, întregului personal care activează în Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, sănătate şi bucurii. Fie ca noul an universitar să fie mai bun pentru noi toţi. Să demonstrăm, împreună, că ULBS este elementul vital al peisajului social sibian, că este spaţiul optim pentru conturarea idealurilor şi aspiraţiilor viitorilor specialişti, ea reprezintând fundamentarea orizontului profesional şi cultural al generaţiei de mâine.

LA MULŢI ANI !!!

Comentarii