• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Mesajul Rectorului Universităţii "Lucian Blaga"din Sibiu cu ocazia Sfintelor Sărbători de Iarnă

Mesajul Rectorului Universităţii "Lucian Blaga"din Sibiu cu ocazia Sfintelor Sărbători de Iarnă

Sărbătorim Naşterea Mântuitorului, sărbătorim magia Crăciunului şi entuziasmul unui nou început, al unui nou an pe care ni-l dorim mai bun.

Sfintele Sărbători de Iarnă constituie un prilej de bucurie şi întâlnire cu cei dragi, un moment de pace şi linişte sufletească, o ocazie de a ne regăsi pe noi şi de a redescoperi adevăratele valori: familia, credința, bunătatea şi compasiunea.

Este, desigur, un moment al bilanțului şi al retrospectivei. În 2013, comunitatea academică a fost implicată în procese complexe de evaluare, la finalul cărora Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu a demonstrat că este o universitate puternică, o universitate capabilă să formeze profesionişti recunoscuți la nivel național şi internațional.

În ciuda greutăților, a fost un an cu multe împliniri datorate eforturilor deosebite depuse de întreaga comunitate academică, către care se îndreaptă acum recunoştința şi admirația mea.

Adresez sincere mulțumiri şi felicitări cadrelor didactice, studenților, personalului administrativ şi tuturor colaboratorilor noştri pentru efortul depus şi pentru realizările obținute!

Să aveți un an bun, fericire, sănătate, împliniri personale şi profesionale, iar lumina sărbătorilor să vă însoțească în fiecare moment al Noului An!

Fie Sibiul casă de oameni buni unde visele se împlinesc!

Sărbători Fericite şi La Mulți Ani!

Prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea

 

Comentarii