• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Mini excursie în Delta Dunării

Mini excursie în Delta Dunării

Proiectul European PRIMUS- "Primii paşi spre o carieră de succes" a ajuns la final şi  datorită perseverenței, interesului şi muncii depuse, 51 dintre studenții Universității "Lucian Blaga"  fiind norocoşii unei tabere  în Delta Dunării. Inițial, aceştia au participat la activități de consiliere şi practică în cadrul acestui proiect.

Timp de o săptămână, tinerii au luat parte la trainingurile ținute de specialiştii: Cătălin Cătană, Mariana Bălan, Costinaşi Sidori şi au putut vizita împrejurimile Deltei. Pentru a putea beneficia de această tabără, studenții au fost selectați în urma unui test de cultură generală iar cei mai buni au vizitat Delta Dunării. "A fost o experiență inedită  pentru că nu am mai fost până acum în Deltă.  Condițiile de cazare au fost foarte bune, având în vedere că am locuit la un hotel de trei stele. Am vizitat împrejurimile Deltei datorită unei mini excursii. Wokshopurile mi s-au părut interactive deoarece am învățat lucruri noi despre comunicare, lucrul în echipă, cum ne influențează emoțiile relalațiile cu cei din jurul nostru şi, de asemenea, am fost sfătuiți cum trebuie realizat corect un CV şi mi-am făcut foarte mulți prieteni", ne-a mărturisit Alexandru Abouriței, Domeniul Mecatronică şi Robotică, anul III, Facultatea de Inginerie "Hermann Oberth".

"Consider că studenții au avut parte de 5 zile pline de valoare şi cu o încărcătură emoțională aparte, toate datorită oamenilor faini, altfel spus, a fost o experiență minunată", ne-a spus Cătălin Catană, trainer pe comunicare. Tabăra a fost organizată cu sprijinul Universității Politehnica din Bucureşti care a fost parteneră în proiectul European PRIMUS- "Primii paşi, spre o carieră de succes." 

Laura Matei

Poze atasate
Mini excursie în Delta Dunării
Mini excursie în Delta Dunării
Comentarii