• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

Oferă o îmbrătisare

Oferă o îmbrătisare

Studenții Facultății de Științe Socio-Umane au îmbrățişat Sibiul. Înarmați cu forțe, îmbrățişări şi pancarte, studenții şi profesorii au colindat centrul oraşului şi au adus pe chipurile oamenilor zâmbete şi gânduri bune.

Activitatea a fost inițiată în urmă cu trei ani de Prodecanul Facultății de Științe Socio-Umane, lect. univ. dr. Bogdan Gheorghiță "mă simt mândru să fiu alături de colegii din facultate şi de studenții noştri la această acțiune. Totul a mers foarte bine şi am sentimentul că toată lumea a primit aceea stare de bine pe care am dorit să o transmitem." Încântat de entuziasmul studenților a mai precizat "voi, studenții noştri sunteți sufletul acestei acțiuni."

Coordonatorul din acest an, asist. univ. dr. Anamaria Tudorie, ne-a precizat: "organizarea acestui proiect a decurs foarte bine, foarte uşor, iar studenții de la mai multe specializări au fost receptivi la rugămintea noastră de a participa. Evenimentul s-a desfăşurat aşa cum m-am aşteptat, m-a surprins nu doar prin numărul mare de participanți ci şi prin entuziasmul lor."

Alături de cei doi profesori co-organizatori, la eveniment au mai fost prezenți şi alte cadre didactice din cadrul Facultății de Științe Socio-Umane: lect. univ. dr. Anabella Târnovan, lect. univ. dr. Ioana Bărbulescu, lect. univ. dr. Ioana Ciocan şi lect. univ. dr. Silviu Purece.

Studenții au fost încântați, dornici să mai participe "totul a avut urmări frumoase şi neaşteptate", după cum a declarat Gross Eduard, student în anul I la Jurnalism. "O super experiență, reacția oamenilor a fost pozitivă, o să mai particip cu siguranță!", spune Laura Chiriță, studentă în anul I la Ecologie şi Protecția Mediului. Victoria Luca, studentă în anul I la Comunicare şi Relații Publice spune că "Activitatea a fost o idee frumoasă, studenții s-au implicat voluntar. S-a creat o atmosferă prietenoasă. Această acțiune mi-a adus bucurie în suflet."

"Victimele" studenților au fost şi ei surprinşi:"chiar treceam pe lângă voi şi îi spuneam prietenei mele că e o idee foarte bună şi frumoasă, vă felicit!", "mă bucur că faceți asta, frumos din partea voastră", au declarat câțiva trecători îmbrățişați.

În încheierea evenimentului, studenții au fost invitați de către profesorii Facultății de Științe Socio-Umane la o cană de ceai fierbinte şi o bucată de cozonac în cadrul librăriei Habitus. Acolo, aceştia şi-au exprimat părerile legate de acțiune, venind cu noi inițiative pentru ediția de anul viitor. Ceaiul şi cozonacul au adus un plus atmosferei călduroase şi poveştilor cu privire la activitatea proaspăt încheiată.

 Florentina Ipate

Radu Motoroiu

Comentarii