• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Partener INDAGRA FOOD

Partener INDAGRA FOOD

Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu este, prin intermediul Facultății de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, partener la Târgul Internaţional pentru Industria Alimentară, INDAGRA FOOD.

Universitatea a pregătit în sala de conferințe a complexului un stand de prezentare de dulciuri  (napolitane, biscuiți şi eugenii) şi, tot aici, două studente şi cadre didactice ale Facultăţii de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului vor prezenta nişte lucrări despre tehnologii alimentare pentru produse precum brânza, vinul sau laptele de migdale.

Reprezentanţii ULBS consideră că participarea  la un asemenea eveniment este importantă pentru buna imagine a facultății, dar şi pentru faptul că studenților li se oferă ocazia de a prezenta subiecte pe care urmează să le abordeze în cadrul lucrării de licență.

 Târgul a avut loc în Bucureşti la Centrul Expoziţional ROMEXPO în perioada 30 Octombrie - 03 Noiembrie 2013. INDAGRA FOOD este un eveniment dedicat furnizorilor de tehnologie de procesare şi producătorilor de produse alimentare şi de băuturi oferind expozanților posibilitatea de a stabili contacte de afaceri. Totodată, acest eveniment oferă furnizorilor şi producătorilor posibilitatea de a pătrunde pe piața afacerilor, de a-şi lansa şi promova produsele şi tehnologiile, de a realiza demonstrații practice, de a participa la seminarii, conferințe şi mese rotunde.

Raluca Sopa

 

Poze atasate
Partener INDAGRA FOOD
Partener INDAGRA FOOD
Comentarii