• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Photo Rally în Vechiul Burg

Photo Rally în Vechiul Burg

Un workshop al Şcolii de Vară a avut loc în prima seară. A fost un mod deosebit de a descoperi diferite locuri din centrul vechi al Sibiului, încărcat de istorie şi artă.

Participanţii la atelier au fost împărţiţi în patru grupe şi au străbătut străduţele centrului în căutarea comorilor reprezentate în imaginile primite la instructajul de dinaintea începerii acestei întreceri, ideea jocului fiind fotografierea tinerilor în locurile indicate.

Concurenţii au fost cronometraţi, iar grupa care a reuşit să parcurgă traseul în timpul cel mai scurt a câştigat. Aşadar, elevii au avut şansa de a cunoaşte centrul oraşului prin joc.

  "Pe lângă faptul că am descoperit locuri minunate pe care nu le mai văzusem până acum, ne-am distrat şi am aprofundat conceptul de team-work. De asemenea, eu unul am reuşit să îmi dezvolt spiritul de orientare şi am legat noi prietenii, selecţia membrilor grupelor fiind aleatorie",  a declarat Andrei Braşoveanu, elev în clasa a XI-a la un liceu din Sebeş şi unul dintre liceeni participanţi la Şcoala de Vară.

Toţi participanţii au fost încântaţi de această activitate, deşi la început au fost şi câţiva mai neîncrezatori în succesul unei întreceri de făcut poze selfie. 

 Joca Bianca Izabela, Colegiul Național “Octavian Goga", Miercurea-Ciuc

 

Poze atasate
Photo Rally în Vechiul Burg
Photo Rally în Vechiul Burg
Photo Rally în Vechiul Burg
Photo Rally în Vechiul Burg
Photo Rally în Vechiul Burg
Comentarii