• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

Practică, din timpul studentiei

Practică, din timpul studentiei

Facultatea de Medicină  "Victor Papilian"  a găzduit cea de-a doua ediție a workshop-ului "Anastomoze digestive" pentru studenții pasionați de chirurgie. Prima ediție s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea studenților participanți.   

În cele două zile de workshop, studenții medicinişti au avut ocazia să învețe lucruri noi şi să-şi îmbunătățească cunoştințele pentru această specializare. Evenimentul a fost organizat şi susținut  de şef  de  lucrări  doctor în medicină, medic primar chirurg Tănăsescu Ciprian, cu sprijinul decanului Facultății de Medicină, Silviu Morar  şi coordonat de studentele Ioana Beleiu  şi Denisa Boariu.

"De obicei se pune accentul mai mult pe cursurile teoretice şi mai puțin pe activitățile practice. De aceea ne dorim ca studenții să-şi îmbunătățească abilitățile practice, care cu siguranță le vor fi utile pe parcursul carierei. Prin intermediul acestor workshop-uri recrutăm viitorii chirurgi, deoarece este important ca studenții care au aptitudini pentru această latură a medicinii să şi le dezvolte încă din timpul studenţiei" a declarat medicul organizator Ciprian Tănăsescu. Workshop-ul va continua în edițiile următoare, fiind o provocare pentru studenții medicinişti.

Georgiana Maria Joică

Poze atasate
Practică, din timpul studentiei
Practică, din timpul studentiei
Practică, din timpul studentiei
Practică, din timpul studentiei
Comentarii