• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Proces Penal Simulat

Proces Penal Simulat

 O altă activitate la care au participat elevii din cadrul Școlii de Vară, a avut loc la Facultatea de Drept "Simion Bărnuțiu" Sibiu numindu-se "Proces Penal Simulat" organizată de către studenții din cadrul organizației ELSA.

Nouă elevi au fost selectați pentru a participa la o simulare a unui proces penal. Aceştia şi-au însuşit roluri de judecător, grefier, procurori, avocați, martori, inculpat şi parte vătămată. Aceştia şi-au luat în serios rolurile şi de asemenea le-a făcut mare plăcere să participe la acest workshop.

De asemena le-a fost prezentată organizația studențească ELSA, "The European Law Students Association Sibiu", organizație care le oferă tinerilor studenți posibilitatea de a pune în practică toată teoria peare au învățat-o pe parcursul primilor ani de facultate.

ELSA oferă posibilități studențior, locuri unde aceştia pot face practică, unde pot participa la seminarii, cursuri, concursuri însă şi la distracție.

Lorena Muscar

Raluca Drăgoiu

 

Poze atasate
Proces Penal Simulat
Proces Penal Simulat
Comentarii