• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

Proiectul "Iubesc"

Proiectul "Iubesc"

                Fotografii şi cuvinte aşternute pe hârtie sau mai pe scurt, proiectul “Iubesc". Aflat deja la a doua ediție, evenimentul îi va provoca de această dată, pe sibieni, să transmită ce sau pe cine îndrăgesc. Autoarea proiectului se va întâlni cu aceştia, în 29 iunie la Music Pub, în centrul oraşului.

 

De la idee la realizare

                La o simplă reuniune,  Marta Popescu şi-a invitat prietenii să recunoască ce anume iubesc. Totul, sub lumina blitzului care a imortalizat perfect fiecare cuvânt devenit apoi, un sentiment. Fiecare a scris pe foaie ce anume îl reprezintă. Fie că s-au gândit la persoana iubită, la anotimpul sau animalul preferat, la aşteptările față de semenii lor, cu toții au fost foarte inventivi şi originali.

                La scurt timp după, a luat naştere proiectul “Iubesc", care încă de la prima ediție s-a bucurat de un real succes. La proiect au luat parte nu mai puțin de 1500 de bucureşteni.

 

Turneul “Iubesc"

                După ce, în anul 2011 capitala a găzduit primul eveniment de acest gen, simplul proiect a luat amploare. Astfel, Marta Popescu a fost deja alături de ieşeni, clujeni şi craioveni, urmând ca şi sibienii să ia parte la acest turneu național. Locul de întâlnire va fi în Piața Mică, la Music Pub, când de la ora 14:00, lumina camerei de fotografiat îi va stârni pe fiecare dintre ei să spună ce iubesc.

                Cu zâmbetul pe buze şi înarmată cu sinceritate, autoarea proiectului aşteaptă acelaşi lucru de la participanți: să fie îndrăzneți, deschişi şi comunicativi.

                Turneul fotografic a început în luna iunie şi va cuprinde opt locații: Iaşi (25 mai), Cluj Napoca (1 iunie), Târgu Jiu (8 iunie), Craiova (15 iunie), Timişoara (22 iunie), Sibiu (29 iunie), Braşov (6 iulie) şi Vama Veche (13 iulie).

                După şedinţa foto, fiecare eveniment se va încheia cu o petrecere, iar  cele mai reuşite imagini vor fi cuprinse într-un album, care va fi lansat la Bucureşti la finalul turneului.

 

Comentarii