• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Robotii de la Facultatea de Inginerie

Robotii de la Facultatea de Inginerie

 În a III-a zi a Şcolii de Vară, Facultatea de Inginerie a primit cu braţele deschise elevii participanţi. Aceştia au făcut un tur al facultăţii, vizitând laboratoarele specializate. Profesorii au prezentat o serie de maşinării, roboţii şi sistemele pe care studenţii lucrează şi le perfecționează de-a lungul seminariilor.

 Elevii s-au arătat de-a dreptul fascinaţi de lumea roboticii, de demonstraţiile făcute şi de modul în care roboţii operează, precum şi de utilizarea lor pentru fabricarea diverselor produse.

 Prezentându-le specializările şi oferta educaţională, profesorii au rămas cu speranţa că elevii Şcolii de Vară vor fii următorii studenţi ai Facultăţii de Inginerie.  

Carmen Mătea

 

 

Poze atasate
Robotii de la Facultatea de Inginerie
Robotii de la Facultatea de Inginerie
Comentarii