• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Sărbătoare în căminele studentesti

Sărbătoare în căminele studentesti

În căminele studenţeşti s-a dat startul sărbătorilor de iarnă! Studenţii împreună cu administratorii au împodobit brazii de la intrarea în cămine, aducând astfel atmosfera Crăciunului în căminele în care sunt cazaţi.

Studenţii au fost răsplătiţi cu gogoşi calde şi ceai fierbinte cu lămâie, iar cei din Căminul 1 au pregătit şi un program de colinde.

Printre participanţii din Căminul 3 au fost prezenţi şi studenţi străni, care au rămas plăcut impresionaţi de atmosfera de Crăciun creată. Toţi au ajutat la împodobirea bradului, au făcut poze şi au spus că acest eveniment va rămâne un moment memorabil din experienţa lor în România.

Inkat este din Turcia şi ne-a mărturisit că a venit în Sibiu să studieze medicina. I-a plăcut această "mică" tradiţie: a schimbat impresii cu ceilalţi studenţi, a comparat obiceiurile din ţara sa cu cele din România şi a descoperit că studenţii de aici sunt prietenoşi şi foarte primitori.

Până când vor pleca acasă să petreacă în familie Crăciunul, studenţii cazaţi în cămine se vor bucura de atmosfera de sărbătoare pe care au creat-o împreună.

Adelina Taifas-Rădulescu

 

Poze atasate
Sărbătoare în căminele studentesti
Sărbătoare în căminele studentesti
Sărbătoare în căminele studentesti
Comentarii