• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

Scoala de vară, Alege-ti cariera SMART

Scoala de vară, Alege-ti cariera SMART

Vrei să descoperi viitoarea ta profesie?

Vino la Sibiu în perioada 14-20 iulie şi participă împreună cu profesorii şi studenții ULBS la workshop-urile care te vor ajuta să te dezvolți personal şi să îți alegi profesia potrivită!

Școala de vară organizată de Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu te aşteaptă să iei parte la şapte zile de workshop-uri menite să te ajute să descoperi oportunitățile oferite de cele peste 75 de specializări ale universității. Iar pentru ca experiența ta de student pentru o săptămână să fie completă, îți punem la dispoziție căminele şi cantina universității şi peste 30 de studenți care să te inițieze în spiritul studențesc sibian.

 Ce trebuie să faci pentru a beneficia de această experiență?

Condițiile obligatorii: să fii disponibil în perioada 14-20 iulie şi să ai media generală a celor trei ani de liceu absolviți până în prezent minimum 8.00

Descarcă Programul Școlii de vară, ataşat mai jos şi studiază lista de activități propusă! Dacă oferta noastră îți surâde şi crezi că la finalul săptămânii petrecute alături de noi vei avea o idee mai clară asupra profesiei pe care vrei s-o urmezi, consultă-te cu părinții şi asigură-te că ai susținerea lor pentru a participa la Școala de vară.

Este important să citeşti cu atenție, alături de părinți, Regulamentul Școlii de vară. Nu-ți impunem reguli drastice, vrem doar să-ți asigurăm o experiență plăcută, alături de alți 150 de tineri care vor urma aceleaşi norme de conduită.

Ai hotărât că Școala de vară "Alege-ți cariera SMART" este locul ideal pentru tine?

Trebuie să urmezi câțiva paşi simpli pentru a te înscrie. Pentru început, descarcă formularele de înscriere şi citeşte-le cu atenție.

Formularele includ: fişa de înscriere (datele tale personale, aşteptările tale de la Școala de vară); acordul scris al unuia dintre părinți sau tutori legali; o scrisoare de recomandare din parte dirigintei/dirigintelui tău şi fişa medicală (detalii despre istoricul tău medical şi recomandări din partea părinților).

Cel mai important document pe care aşteptăm cu nerăbdare să-l citim este eseul tău. Spune-ne în 200-400 de cuvinte de ce vrei să participi la Școala de vară!

Îți oferim trei modalități de înscriere: prin completarea formularului online, prin completarea şi transmiterea documentelor pe adresa de mail scoaladevara@ulbsibiu.ro sau ne poți transmite formularele completate prin poştă (data poştei max. 30 aprilie), la adresa:

Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Direcţia Comunicaţii şi Marketing, Sibiu, Bulevardul Victoriei, Nr. 10, 550024, cu menţiunea Şcoala de vară "Alege-ţi cariera SMART". 

 Perioada de înscriere: 3 martie - 5 mai 2014

Perioada de selecţie: 5 - 9 mai 2014

Afişarea listei participanților: 9 mai 2014

Achitarea taxei de participare (prima tranşă în valoare de 200 lei): 9 - 23 mai 2014

Redistribuirea locurilor: 23 - 30 mai 2014

Afişarea listei finale: 30 mai 2014

Achitarea taxei de participare (suma integrală de 390 lei / a doua tranşă în valoare de 190 lei): 30 mai - 14 iunie 2014

 

Comentarii