• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Scoala de vara din nou în sesiune

Scoala de vara din nou în sesiune

O nouă rundă a Școlii de Vară organizată de către Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu şi-a deschis porțile începând cu 14 iulie şi s-a manifestat până în 20 iulie. 34 de elevi din toate colțurile țării au avut ocazia să cunoască, să învețe, să se bucure şi să se distreze în spirit universitar alături de studenți şi profesori.

Procesul de învățare nu s-a limitat strict la acțiuni didactice teoretice, ci s-a extins pe parcursul întregii săptămâni într-o îmbinare de activități practice şi distractive.

Workshop-urile au fost susținute de profesori şi au reflectat experiența dobândită de aceştia la catedră şi modul în care teoria poate fi proiectată în realizări concrete.

"Școala de vară a fost cea mai intensă experiență culturală in ultimii ani. Totul pentru mine a reprezentat un climax, a atins vârful în seara în care l-am cunoscut pe părintele Necula, cuvintele nu pot  exprima  mulțimea de trăiri ce m-a copleşit zilele astea", ne-a mărturisit Radu Ungureanu, elev participant  la  Școala  de  Vară.

"Faptul că am avut ocazia să vizitez diferite facultăți, să înțeleg, să compar diferite mediii academice, este o şansă pe care ar trebui să o aibă oricine. Pentru că doresc să urmez o facultate de  profil uman, Specializarea Jurnalism a reprezentat pentru mine o posibilă opțiune în alegerea carierei mele", a declarat Costel     Onofraş, colaborator al ediției din acest an a newsleter-ului Young UpDate.

 

Redacția

 

Comentarii