• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

Seară de film

Seară de film

În fiecare luni are loc "Seara de film", proiect iniţiat în urmă cu aproximativ 3 ani la Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului.

        Această activitate este organizată de L.S.S.A.I.A.P.M. (Liga Studenţilor de la Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului Sibiu) împreună cu Şef lucrări dr. inginer Mironescu Ion şi este deschisă tuturor studenţilor care doresc să ia parte.

        "Seara de film" se desfăşoară  în sala B401 a Facultăţii de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, începând cu ora 19:00. Materialele sunt propuse de studenţi şi alese de comun acord. Tematica acestora este diversă. Scopul filmelor este de a incita la discuţie participanţii care, după fiecare vizionare, fac schimb de păreri.

        Există şi un grup pe Facebook numit "Filmul de luni".

 

Naomi Hodîrnău

Mădălina Măgureanu

 

 

Comentarii