• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Sibiu Lights & More

Sibiu Lights & More

Sibiul s-a luminat în perioada 13-15 decembrie, grație unui concept inedit care a făcut înconjurul lumii, din Hong-Kong şi Coreea până în Ierusalim, Japonia sau Italia. Structura impresionantă a fost construită la intrarea pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, având 24 de metri înălțime şi o lungime de 40 de metri.

Evenimentul a fost realizat de o echipă formată din 10 persoane, coordonate de către Sandra Dragoman, absolventă a Facultății de Jurnalism în anul 2010, împreună cu Asociația M&S EVENTS. Evenimentul a început cu aprinderea celor aproximativ 55.000 led-uri în fața unui public numeros.

Prima seară la Sibiu Lights & More a continuat cu un concert Renegates, formație care a încântat audiența cu o serie de cover-uri celebre, interpretate într-o manieră proprie de către cei doi solişti - Maria Cojocaru şi Vlad Simon, concurenți în sezonul II al emisiunii Vocea României, alături de membrii band-ului.

În ultima seară a festivalului au cântat Fade Out, o altă trupă care are o legătură strânsă cu celebrul show de talente: solistul Mihai Farkaş, student la Facultatea de Litere şi Arte din cadrul Universității "Lucian Blaga", a ajuns în acest sezon al emisiunii Vocea României până în etapa confruntărilor, făcând parte din echipa antrenorului Marius Moga.

Prima ediție a evenimentului Sibiu Lights & More s-a încheiat în jurul orei 22:00 cu un impresionant foc de artificii şi cu promisiunea că proiectul nu se încheie acum, ci va reveni în anul 2014, cu o structură mai mare şi mai spectaculoasă, întrucât feedback-ul ediției din acest an este unul pozitiv şi chiar peste măsura aşteptărilor.

Sandra Dragoman, organizatoarea festivalului de la Sibiu, dezvăluie prin intermediul Update că "organizarea unui eveniment de o asemenea amploare a presupus luni întregi de pregătire: din punct de vedere administrativ, tehnic, din punctul de vedere al realizării întregului concept şi, bineînțeles, în ceea ce priveşte promovarea şi comunicarea cu cei din presă."

   Paul Opricean

 

Poze atasate
Sibiu Lights & More
Sibiu Lights & More
Sibiu Lights & More
Comentarii