• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Smart means COOL

Smart means COOL

Fiecare student doreşte să realizeze ceva pe cont propriu, insă puţini au capacitatea de a face acest lucru.

Cel mai bun exemplu de ambiţie, perseverenţă şi energie ni-l dă Ionuţ Chirvăsoiu, student la Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul Universităţii "Lucian Blaga".

Alegerea facultăţii nu a fost întâmplătoare, susţine acesta: "am ales Ştiinţe Economice deoarece doresc să aflu cât mai multe detalii referitoare la management, marketing şi gestiunea unei întreprinderi."

 A început să îşi croiască viitorul încă din clasa a 8-a, când a început colaborarea cu "Eveniment TV", cu emisiunea "Salut, Adolescenţă".

 Cel mai important proiect în care Ionuţ a fost implicat este AFS Intercultural Programs, care i-a oferit şansa de a pleca în Trieste, Italia, cu bursă de studiu pentru un an de zile.

De 2 ani este MC (Master of Ceremonies) la Shopping City Sibiu, la 90% din evenimentele organizate de ei.

Un pas important în cariera lui este  "s'COOL DISCOUNT" - un proiect 100% finanţat din fonduri proprii, creat pentru a anima viaţa de student, a declarat Ionuț Chirvăsoiu.

Acest proiect oferă studenţilor reduceri la nenumărate localuri din Sibiu, iar succesul pe care l-a avut incă de la început i-a dat lui Ionuţ încredere să meargă şi mai departe.

Ca planuri de viitor, are în vedere extinderea programului în Braşov şi Tîrgu-Mureş sperând ca programul să aibă acelaşi succes ca şi în Sibiu.

 

                                                        Barbu Andreea-Elena

                                                        Mătea Carmen Diana

 

 

Comentarii