• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

SSM, ACTUALITĂTI SI PERSPECTIVE

SSM, ACTUALITĂTI SI PERSPECTIVE

Lucrările secțiunilor  de  Securitate  şi Sănătate în Muncă au fost dezbătute  în perioada 3-5 iunie 2015, la Sibiu, în cadrul celei de a 7-a Conferinței Internaționale MSE 2015, găzduite de Facultatea de Inginerie ,, Hermann Oberth" din cadrul Universității ,, Lucian Blaga" din Sibiu.

"Lucrările conferinței au fost un real succes, acesta datorându-se faptului că la aceeaşi masă de discuții au stat atât specialist din cercetare, din domeniul universitar, precum şi practicieni din organizație.", potrivit afirmațiilor dl. prof. univ. dr. ing. Lucian- Ionel CIOCA, organizatorul secțiunii.

Invitatul principal al acestei secțiuni a fost  dl. prof. univ. dr. ing. Vincenzo TORRETTA, de la Universitatea Insubria, Varese, Italia.

De asemenea, printre invitați s-au aflat dl. dr. ing. George Artur GĂMAN, director general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecție Antiexplozivă din Petroşani, dl. dr. ing. Doru-Costin DARANONT, director general al Institului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Muncii ,, Alexandru Darabont" din Bucureşti, dl. prof. univ. dr. ing. Victor ARAD, prorector al Universității din Petroşani, dl. prof. univ. dr. ing. Roland-Iosif MORARU, prodecan al Facultății de Mine din cadrul Universității din Petroşani, dl. univ. dr. ing. Nicolae-Stelian UNGUREANU, decanul Facultății de Inginerie din Baia Mare şi mulți alți specialist în domeniu.

Sponsorul principal al acestei secțiuni a fost SNGN ROMGAZ SA Mediaş.

 

 

 

 

 

Comentarii