• Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Student Focus, emisiunea studenţilor sibieni

Student Focus, emisiunea studenţilor sibieni

Emisiunea "Student Focus", inaugurată vineri, 21 februarie este o colaborare a postului local de televiziune Antena1 şi Universitatea "Lucian Blaga".

 "Student Focus" îşi propune să promoveze tinerii talentați ai Universității, dar, în acelaşi timp, le oferă şansa să împărtăşească experiențele studenției. "E important ca cei de acasă să vadă şi lucrurile bune, să vadă că studenții nu sunt, aşa cum ar spune cei mai în vârstă, nişte tineri care doar se distrează. Ei chiar fac lucruri, şi prin emisiunea asta vrem să-i arătăm pe cei care au talente deosebite şi pe cei care fac ceva pentru Universitate", a declarat Alexandra Blejan, moderatorul emisiunii.

 În prima ediție a emisiunii s-a vorbit despre oportunitățiile pa care Universitatea "Lucian Blaga" le oferă studențiilor şi despre implicarea comunității în viața studențească. La discuție au luat parte Ioan Bondrea - rector ULBS, Ioan Cindrea - preşedintele consiliului Județean Sibiu, Ghiță Bârsan -  Comandant (Rector) al Academiei Forțelor Terestre Sibiu,  cât şi reprezentanții firmei Continental Automotive Sibiu şi ai Centrului medical Polisano.

 "Cred că va fi o colaborare benefică, în primul rând pentru noi ca Universitate, va creşte vizibilitatea Universității prin această emisiune, dar mai mult, vom aduce în peisajul emisiunilor, deocamndată locale, teme de dezbatere serioase. Asta pentru că în actualele emisiuni televizate e mai mult scandal, mai multă violență, iar prin temele pe care le vom aborda împreună cu studenții sperăm că va creşte şi calitatea emisiunilor transmise de Antena1 Sibiu, a declarat pentru Newsletter-ul Update, prof. univ. dr. ing Ioan Bondrea.

 La această primă ediție au participat studenți de la specializările Jurnalism şi Relații Publice, Inginerie, şi studenți de la Academia Forțelor Terestre.

 "Este o emisiune foarte interactivă, îmi place că vor să afle părerile noastre", a spus Raluca, studentă la Jurnalism. Majoritatea studențiilor au fost foarte deschişi şi încântați de proiect.

Emisiunea "Student Focust", va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 16:00 pe postul local de televiziune Antena1 Sibiu, fiecare ediție fiind filmată în locații diferite.

Elena Badea

Poze atasate
Student Focus, emisiunea studenţilor sibieni
Student Focus, emisiunea studenţilor sibieni
Student Focus, emisiunea studenţilor sibieni
Student Focus, emisiunea studenţilor sibieni
Student Focus, emisiunea studenţilor sibieni
Comentarii