• CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

Sub semnul profesionalizării Parteneriat între ULBS si mediul de afaceri sibian

Sub semnul profesionalizării Parteneriat între ULBS si mediul de afaceri sibian

Centrul comercial Ambient aniversează 20 de ani de activitate şi doreşte să contribuie la formarea viitorului profesioniştilor în comunicare.

Cu găzduirea Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, Specializările Jurnalism şi Relații Publice,  Ambient Sibiu împreună cu ULBS şi Primăria Municipiului Sibiu au organizat un atelier de comunicare pentru studenţii interesaţi de  variate aspecte practice ale Relațiilor Publice.

Atelierul a fost susținut de Andreea Cristoforidis, director de marketing în compania Ambient, Bogdan Theodor Olteanu şi Nicoleta Gavrilă, din partea Agenției de Relații Publice Borțun-Olteanu.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat programul "Caravana AMBIENT", care se va desfăşura în perioada 6 aprilie-21 mai şi care va oferi posibilitatea unui număr de 20 de studenţi  să beneficieze de activități de practică, îndrumate de profesionişti din domeniul Relațiilor Publice.

În cadrul bursei, studenţii vor avea posibilitatea de a transforma cunoştinţele teoretice în abilităţi practice. "Orice stagiu de practică trebuie să îmbine armonios sfera educațională cu cea profesională, oferind posibilitatea tinerilor de a se familiariza cu modalitățile de lucru din instituții. Totodată, aceste strategii sunt menite să îmbunătățească dialogul dintre mediul universitar şi piața muncii şi să schimbe atitudinea instituțiilor privitoare la importanța acordată profesionalizării practicii Relațiilor Publice", a subliniat lect. dr. Raluca Stanciu.

Studenţii interesaţi vor pregăti un brief ce va conține analiza grupurilor de interes pentru compania Ambient, stabilirea unor obiective în funcție de acestea, gândirea unei strategii şi unor tactici adecvate pentru transmiterea mesajului.

Cei 20 de câştigători vor fi anunţaţi pe data de 3 aprilie 2013, în urma analizării materialelor care vor fi trimise pe adresa teodora@bortunolteanu.ro până la data de 1 aprilie.

 

 

Poze atasate
Sub semnul profesionalizării Parteneriat între ULBS si mediul de afaceri sibian
Sub semnul profesionalizării Parteneriat între ULBS si mediul de afaceri sibian
Comentarii