• Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism şi Comunicare şi Relații Publice au avut şansa extraordinară de a participa la o discuție cu două dintre personalitățile mass-mediei sibiene, cu scopul inițierii practice în lumea presei. Întâlnirea, or...

 • Presa trebuie să fie de partea celui căruia i s-a încălcat un drept

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-a început turneul național "Starea Nației" din seria celor 30 de oraşe pe care vrea să le vizite pentru a se întâlni cu studenții şi publicul emisiunii sale.

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a luat startul în noul sezon al Campionatului Național,la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. În cadrul evenimentului, rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, le-a transmis baschetbaliştilor că Universitatea va contin...

 • Jurnalismul atunci, acum si in viitor

  Studenții din anul I de la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism &...

 • Presa trebuie să fie de partea celu...

  Jurnalistul Dragoş Pătraru a venit, vineri 18 noiembrie, la Sibiu, unde şi-...

 • CSU Sibiu si-a prezentat lotul la ULBS

  Echipa de baschet masculin CSU Sibiu şi-a prezentat lotul de jucători cu care a ...

Summer Internship Programe 2014

Summer Internship Programe 2014

  Continental Automotive, în parteneriat cu Facultatea de Inginerie, pune la dispoziţia studenţilor un program de internship pe timpul vacanţei de vară. În cadrul programulu, studenții pot lucra în domeniul automotive, dobândesc cunoştinţe practice, îndemânare precum şi informaţii utile despre mediul de lucru pentru care acumulează cunoştințe pe băncile şcolii.

Cei interesaţi au la dispoziție două perioade diferite în care pot alege să participe la acest stagiu de experienţă:1 iulie - 30 septembrie sau 4 august- 30 septembrie. Un mentor le va sta la dispoziţie pentru întrebări sau nelămuriri şi se va asigura că dispun în permanenţă de sprijinul necesar a declarat pentru Update Andrei Luca- Specialist Comunicare şi Employer branding   la Continental Automotive Systems Sibiu.

Acesta a adăugat că  în  urma  interviurilor au fost înregistrate aproximativ 100 de cereri de înscriere din partea studenților de la specializări precum: Mecatronică, Calculatoare, Programare, Inginerie Electrică, Robotică, etc. Studenţii vor beneficia de salariu, tichete de masă în valoare  de 9,35 Ron pentru fiecare  zi  lucrată  şi  un  program de   lucru   de   opt   ore   plus   30  de   minute   pauză.

Propunem în fiecare an în jur de 100 de locuri de practică de vară destinate studenţilor de la facultăţile de Automatică şi Calculatoare, Electronică şi Telecomunicaţii, Electrotehnică şi Electroenergetică, Mecanică      sau      Matematică      şi      Informatică.

Dacă eşti student la una dintre aceste facultăţi şi vrei să îţi foloseşti cunoştinţele teoretice pentru a lucra la un proiect Continental Automotive, ți se oferă ocazia de a face între 6 şi 12 săptămâni de practică.

 

Anda-Maria Mircevi

Adina Ostafi

 

 

Comentarii